Dette må være verdens enkleste Kylling tandori, lavkarbovis. Her kreves få ingredienser, og går relativt raskt å lage. Kommer litt an på om du velger å bruke ferdig grillet kylling, eller steker kyllingfiletene selv.
Du trenger:
1 grillet kylling, evt kyllingfilet
1 løk
1 boks sæterrømme
2 ss Tandorikrydder (ferdig på glass)
Dersom du bruker grillet kylling, rensk kyllingen og del opp i biter. Hvis du bruker kyllingfilet skjær opp og stek. Legg det oppi en kasserolle, Dryss over krydderet og la det ligge mens du steker løken, som er kuttet opp.
Når løken er gylden tilsetter du den i kasserollen sammen med kyllingen. Rør godt.
Hell så over 1 boks med seterrømme, la det små koke noen minutter før du serverer.
Denne gangen ble det servert med blomkål og brokkoli, men man kan også servere med blomkålris eller salat.
Resten av familien brukte ris, og denne enkle retten faller i smak hos både store og små.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar