Søk i denne bloggen

torsdag 16. februar 2017

Blomkålris

Blomkålris smaker fantastisk godt, og så enkelt å lage!
Som regel lager jeg blomkålris bare til meg selv, da resten av familien spiser vanlig kost. Men samboeren er som regel bortpå å tar litt. Og har innrømmer at dette smaker bedre enn vanlig ris. :)


Når jeg lager kun til meg selv, lager jeg alltid litt ekstra.

Du trenger:
Blomkål
løk
smør

Rast opp ønsket mengde av blomkålhode, jeg bruker som regel 1/2 blomkålhode.
Jeg bruker 1 løk pr blomkålhode. Det vil jeg bruker jeg 1/2 blomkål, bruker jeg 1/2 løk.
Kutt opp løken. bland det sammen med blomkålen.
Stek i smør. Jeg steker det til det blir litt brunlig, men det må i alle fall være gylden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Lavkarbo pannekaker på 15 min

Denne oppskriften er det ikke jeg som har jobbet meg frem til, men min samboer! Han overrasket meg med pannekaker når jeg kom hjem fra seinv...