Søk i denne bloggen

tirsdag 18. oktober 2016

Cloud bread Lavkarbo

Til disse brødene/ lappene trenger man egentlig bare 3 ingredienser!
"Brødet" er glutenfritt, og inneholder nesten ikke karbohydrater. Nøytral på smak, like luftig som en sufle. Passer like godt som frokost eller serveres ved siden av suppe el.



Det du trenger er:
3 egg
3 ss kremost ( jeg liker best tine med urter eller hvitløk)
1ts bakepulver
Litt salt (ikke nødvendig)

Fremgangsmåte:
Skill eggehviten og eggeplommen, i 2 boller. Stivpisk eggehviten, så du kan holde bollen opp-ned uten at innholdet faller ut.
I den andre bollen blandet du sammen eggeplommene, smøreosten, bakepulveret og evt saltet, til du får en jevn fin blanding.
Vend forsiktig eggeplommeblandingen i eggehviten. Vær forsiktig, så du ikke mister luften fra eggehvitene.
Stekes midt i ovnen, 150 grader i 25 min.
Før steking
Disse brødene, smelter på tunga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skinkegrateng (lavkarbo)

Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis.  Men resultatet ble bra, og ungene digge...