Arkiv

onsdag 19. oktober 2016

Pølsestroganoff Lavkarbo

Noen dager er mer hektiske enn andre, derfor trenger man noen middager som går fort å lage. 
Denne middagen lages på ca 15 min. Og er svært enkel.

Du trenger:
1 løk
1/2 paprika
1 pk skinnfrie pølser (jeg brukte go og mager, lite karbohydrater)
3 ss creme fraiche
2 ss tomatpurre
1 ss soyasaus

Smør eller olje til steking.

Slik gjør du:
Del opp løk, paprika og pølsene i biter. Stek løk og paprika til løken blir gylden. Putt så løk, paprika og pølsene i en kasserolle. Tilsett så creme fraiche og tomatpurre. Smak til med soyasaus, personlig liker jeg smaken av soyasaus, og bruker derfor 1,5 ss i stedet for 1 ss. Men det er en smakssak. 
Skal kokes bare noen få minutter, på svak varme. 


Jeg serverer som regel denne retten med blomkålris, og vanlig ris til resten av familien. Men siden jeg ikke rakk innom butikken, ble det i dag servert med blomkål og brokkoli (fra fryseren). Denne maten faller i god smak hos familiens yngste. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar