Dette er en pølseform som hele familien her liker. Barna elsker den!
Enkel å lage. Lages på ca 30 min.
Oppskrift
1 pk fryst blomkål og brokkoli
1 pk kjøttpølser ( go og mager, inneholder 3,5 karbohydrat pr gr) Kan evt bruke grillpølser, som jeg har gjort her.
1/2 purreløk
3 ss cremefrsh
2 ss baconost
Ost
Framgangsmåte
Kok grønnsakene i ca 2 min. Kutt opp pølsene og purreløken. Legg alt oppi en ildfast form. Bland cremefresh og baconost i en egenskål. Når det er blandet sammen, heller du det oppi ildfast formen og blander det godt med de andre ingrediensene. Ha ost over, enten skivet eller revet.
Stekes på 225 grader i ca 20 -25 min.
Til barna og samboeren serverer jeg pasta ved siden av.
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar