Dette er en svært enkel marinade, og lages på ca 2 minutter.
Jeg bruker ca 2 ss olje, og heller oppi det krydderet jeg liker. Det blir litt ca av alt.
Jeg bruker gjerne paprikakrydder, løkpulver, pepper mix, hvitløkspulver, basilikum. Man kan gjerne bruke fersk hvitløk framfor krydder.
Denne marinaden kan brukes til både kjøtt og fugl. Har selv brukt den på svinefilet (se bildet), kotelett og kyllinglår.
Bruk fantasien, tilsett krydder som du liker.
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar