Blomkålris smaker fantastisk godt, og så enkelt å lage!
Som regel lager jeg blomkålris bare til meg selv, da resten av familien spiser vanlig kost. Men samboeren er som regel bortpå å tar litt. Og har innrømmer at dette smaker bedre enn vanlig ris. :)
Når jeg lager kun til meg selv, lager jeg alltid litt ekstra.
Du trenger:
Blomkål
løk
smør
Rast opp ønsket mengde av blomkålhode, jeg bruker som regel 1/2 blomkålhode.
Jeg bruker 1 løk pr blomkålhode. Det vil jeg bruker jeg 1/2 blomkål, bruker jeg 1/2 løk.
Kutt opp løken. bland det sammen med blomkålen.
Stek i smør. Jeg steker det til det blir litt brunlig, men det må i alle fall være gylden.
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar