Denne middagen gjør seg nesten selv, det er lov til å jukse til på Lavkarbo også. Det må i alle fall jeg gjøre en gang i blant.
Denne gangen har jeg stekt en svinefilet i ovnen til 65 kjernetemperaturen ble 65 grader. Bruk valgfritt krydder.
I dag valgte jeg å bruke Coop blomkål og brokkoli grateng. Syns det smaker kjempe godt. Inneholder 5,4 gram karbohydrater pr 100 gram.
Soppstuingen finner du fremgangsmåten på her.
Enkelt og godt! Trengs ikke saus når man bruker soppstuing :)
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar