Prøver meg litt fram med en kyllinggryte, ble kjempe god på smak. Mye smak i gryta, men ble ikke helt fornøyd med fargen. Neste gang skal jeg forsøke å bruke rødløk isteden for gul løk.
Du trenger:
Kyllingfilet
1 løk
Sopp
1 boks seterrømme
1 dl fløte
1 terning kyllingbuljong
1 Ts hot curry paste
1 brokkoli
Stek løken til den blir gylden. Skjær kyllingen opp i passe biter/terninger og gjennomstek de. Putt løk og kylling i en kasserolle. Tilsett soppen. Tilsett så seterrømme, fløten, buljongen og curry paste. Tilsett så brokkolien som er skjært opp i buketter.
La det hele koke ca 5 min.
Jeg spise kyllinggryta som den var, mens barna og samboeren brukte ris som tilbehør. Gryta falt i smak hos alle. Nå gjelder det bare å få den til å se litt mer appetittlig ut.
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar