Dette må være verdens enkleste Kylling tandori, lavkarbovis. Her kreves få ingredienser, og går relativt raskt å lage. Kommer litt an på om du velger å bruke ferdig grillet kylling, eller steker kyllingfiletene selv.
Du trenger:
1 grillet kylling, evt kyllingfilet
1 løk
1 boks sæterrømme
2 ss Tandorikrydder (ferdig på glass)
Dersom du bruker grillet kylling, rensk kyllingen og del opp i biter. Hvis du bruker kyllingfilet skjær opp og stek. Legg det oppi en kasserolle, Dryss over krydderet og la det ligge mens du steker løken, som er kuttet opp.
Når løken er gylden tilsetter du den i kasserollen sammen med kyllingen. Rør godt.
Hell så over 1 boks med seterrømme, la det små koke noen minutter før du serverer.
Denne gangen ble det servert med blomkål og brokkoli, men man kan også servere med blomkålris eller salat.
Resten av familien brukte ris, og denne enkle retten faller i smak hos både store og små.
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar