I en svinesnadder kan man putte hva man vil av grønnsaker. Vi bruker som regel paprika, løk og aroma sopp.
1 pk svinestromler
1 rød paprika
1 løk
sopp
Ugly beans:
1 pose frosne grønne bønner
olje
ønsker krydder
Start med de grønne bønnene. Jeg pensler de med olje og har på ønsket krydder. Jeg bruker ofte paprikakrydder, hvitløkspulver, løkpulver, salt og pepper. Sett stekebrettet inni en kald ovn. Skru ovenen på 230 grader, la de så steke 25 min, snu bønnene og stek videre i |10-15 min. Dersom du bruker halvpose, ikke stek like lenge. Jeg like ikke bønnene helt svidde (som de egentlig skal være) så stopper ovnen litt før.
Stek først løk og paprika til det blir gyldent. Legg det så over på et fat mens du steker svinekjøttet.
Når svinekjøttet er gjennomstekt tilsetter du de andre grønnsakene igjen + soppen. Stek så videre til soppen er gylden.
Det kommer et eget innlegg på hvordan man lager bearnaisesaus.
Jeg brukte en halv pose med frosne grønne bønner, så resten av familien fikk chips til maten. Alle fornøyde :)
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar