Du trenger:
50 gr smør
2 dl fløte (kremfløte)
0.7 dl sukrin melis
200 gr kokos
2 ss cocosa ( kokosolje)
Til toppen av kaken trenger du
200 gr mørk sjokolade, minimum 70 %.
1,5 ss cocosa
Klar til frysing |
Smelt smøret i en kasserolle. Tilsett så fløte, surkin melis og cocosa. Bland det sammen og la det koke 3 minuetter under omrøring. Ta kasserollen av platen og tilsett kokosen.
Hell røra over i en kakeform, helst rund, som du har kledd med bakepapir.
Sett kaken 30 min i fyseren.
Mens du venter på at kaken avkjøles, kan du lage toppen på kaken. Smelt sjokoladen og cocosa i vannbad. Så heller du det over bunden. Etter 15 min i kjøleskap er kaken klar til servering.
Denne kaken kan godt fryses. Men del den gjerne opp i biter først. Tiner fort på banken.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar