Her om dagen gjorde jeg ett nytt forsøk på Lavkarbo rundstykker. Oppskriften finner du her.
Gjorde ikke de store forandringene, men jeg lot røra stå i 5 minutter etter at alle ingrediensene var blitt rørt sammen, det gjorde at røra/deigen ble lettere å jobbe med, enklere å formene rundstykkene.
Samboeren min kom akkurat hjem i det jeg tok rundstykkene ut fra ovnen. "mmmm. Her lukter det marsipan med oregano" Og han har faktisk rett, det lukter litt marsipan av rundstykkene, og de er gode på smak.
Rundstykkene bør fryses, og de tiner relativt raskt.
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar