Denne oppskriften passer både til laks og ørret. I dag brukte jeg ørret.
4 ørretfileter, med eller uten skinn.
1/4 purreløk
1/2 boks med creme fraiche
Noen dråper med sitron
Krydder
Legg fisken i en Ildfastform. Ha over noen sitrondråper. Fordel creme fraichen over fisken. Dryss over med purreløk. Jeg brukte litt sitronpepper over tilslutt.
Stekes midt i ovnen, 220 grader i 30 min.
Jeg serverte med dampet blomkål og brokkoli. Mannen og barna fikk poteter.
Hadde også hvitløksdressing ved siden av. Falt i smak her hjemme!
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar