Coleslaw, som egentlig betyr kald /kjølig kål, passer som tilbehør til mye mat. særlig godt er det kanskje til grillmat? I dag brukte jeg det til fiskekaker.
Du trenger:
ca 300 gr kål
1 gulerot
1/2 syrlig eple (kan droppes)
purreløk
ca 2 dl creme fraiche
1/2 pakke ekte majones
Sitronsaft
salt
pepper
Skjær kålen opp i tynne strimler og del opp. Rasp opp gulerot og eple. Skjær opp purreløk. bland alt sammen med creme fraiche og majonesen. Dersom du liker salaten våtere, tilsett istedet en hel boks med creme fraiche og kanskje en hel pakke majones. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Viktig å smake, og tilsett mer ved behov.
Søk i denne bloggen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Skinkegrateng (lavkarbo)
Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis. Men resultatet ble bra, og ungene digge...
-
Denne oppskriften er basert på pølsegratengen som er lagt ut tidligere. Oppskriften ligger her. Dette er en enkel middagsrett som faller i ...
-
Hvorfor spise vanlige vafler når man kan lage gode lavkarbovafler! Denne oppskriften er svært enkelt, og baseres på rømme. Denne oppskrift...
-
Nå vil jeg dele min favoritt oppskrift med dere! :) Det er nemlig små suksessterter, perfekte størrelser! Og enkle å lage! Denne oppskrifte...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar