Bunn:
200 gr peanøtter, salte
50 gr paranøtter
3 eggehviter
2 ss sukrin
2 gr steviapulver
8 gr fiberhusk
peanøtter,paranøtter og fiberhusk |
klar til steking |
Mens bunnen avkjøles kan du lage sjokoladekremen.
Sjokoladekrem:
100 gr meierismør
100 gr mør sjokolade, sukkerfri.
3 eggeplommer
2ss sukrin
10 dråper stevia med sjokoladesmak. Kan bruke nøytral også.
2 ss sterk kaffe
Smelt smør og sjokolade på svak varme. Tilsett steviadråpene og kaffen. Avkjøl litt ( 20 min på benk) Pisk eggeplommene og sukrin i en annen bolle. Det skal piskes stivt. Rør det så inn i sjokoladen.
pisk 3 dl med fløte, for å lage krem.
Legg kremen oppå bunnen, når bunnen er avkjøt. Legg sjokoladekremen på toppen.
Hele kaken inneholder ca 30 gr karbohydrater.
ferdig resultat |
Kan med fordel bruke litt mer søtning i sjokoladekremen og i kremen, dersom du liker det. Pynt gjerne med litt peanøtter på toppen av kaken. Jeg var dessverre tom.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar