Søk i denne bloggen

torsdag 6. oktober 2016

Tacowook (Lavkarbo)

Igår ble det Tacowook til middag. Det lages på ca 20 min. Kjapt, enkelt og godt!
Du trenger:
1 løk
1-2 fedd hvitløk
1 pk kjøttdeig (400 gr)
1 pose wook blanding, jeg brukte classic wook, selv om de inneholde gulerøtter. Gulerøtter er ikke anbefalt på lavkarbo, men en gang i blant er det ok.
1 ss Tacokrydder



Fin hakk hvitløken, og sur sammen i panna sammen med løken. Tilsett kjøttdeigen når løken begynner å bli gylden. Når kjøttdeigen er ferdigstekt, tar du det ut og legger det på tallerken evt en liten kasserolle. Stek wook blangingen, har du god tid er det ekstra godt med ferske grønnsaker, her kan du bruke de grønnsakene du liker best! Når grønnsakene er ferdig, tar du kjøttdeigen oppi igjen. Tilsett ca 1 ss Tacokrydder evt 2, dersom du vil ha det sterkere. Tilsett litt vann dersom du ønsker, men det er ikke nødvendig.

Serveres med Hvitløksdressing og sweet chillisaus ( ps: Enkelte asiatiske butikken selger saus med 0 gr karbohydrater)
Barna og samboer bruker tacolefser til denne retten, men det er absolutt ikke nødvendig :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skinkegrateng (lavkarbo)

Denne gratengen ble laget av varer jeg kunne finne i kjøleskapet. Så oppskriften ble til underveis.  Men resultatet ble bra, og ungene digge...